Bestellen

Bestellen

Hoeveel te bestellen?

slider2 Wij adviseren met klem om uw bestelling als volgt op te bouwen: U meet de netto oppervlakte die bestraat of betegeld moet gaan worden. (Lengte x Breedte) de uitkomst vermenigvuldigt u met 1,05.
Hierdoor heeft u 5% extra voor breuk, zaag- en snijverlies.

Wij zien wekelijks mensen bij de opslag die voor 1 tegel meer dan 80 kilometer rijden omdat er net te krap besteld is. Zelfs bij een terras of vloer waarbij niet gezaagd hoeft te worden is het zeer raadzaam om iets meer te bestellen.

U kunt bij ons gewoon afgepast bestellen. U bent niet verplicht om volle pakken af te nemen…

(hou wel rekening met de eerder genoemde 5% zaag en snijverlies) U bent niet verplicht om volle pakken tegels te bestellen, (wat moet u met het overschot??)
Maar…..Nooit exact afgepast bestellen!

Waarom?

Waarom hameren wij zo op het feit dat u nooit te krap moet bestellen? Niet omdat wij dan meer verkopen… Stel: u heeft uitgerekend dat u 36 tegeltjes nodig heeft. Uw tegelzetter verzaagt er per ongeluk 1 …dat houdt onmiddellijk in dat hij die dag uw vloer niet af kan maken.. niet kan afvoegen en nog een keer terug moet komen. (idem voor een stratenmaker..) Daar worden ze niet vrolijk van.. Door voor een paar Euro meer materiaal te bestellen voorkomt u een hoop problemen en irritatie.

Wees wijs…bestel voldoende…